Espegard Elektro AS holder sentralt til i Hallingdal.

Vi startet opp i 1994 og er idag en bedrift med solid erfaring, spesielt innen hytte- og boligmarkedet. Videre utfører vi større bo-komplekser, næringsbygg, driftsbygninger og utendørs el-arrangement. 

Vårt mål er å drive en pålitelig elektrovirksomhet med utførelse av et kvalitetsbevisst og ansvarlig arbeide. Vi ser lønnsomheten av å jobbe planmessig og strukturert. Kompetanse og gjennomføringsevne er avgjørende for å kunne levere tidsriktige installasjoner etter kundens behov, og til avtalt tid. Det er også et høyt mål for oss, at i vår bedrift skal alle montører trives og ha gode betingelser. 

I vår bransje går utviklingen raskt. Spesielt hva angår nye utfordringer og muligheter innenfor energiløsninger, smart teknologi, tryggere bygg og sikrere infrastruktur. Vi ser verdien av å henge med her. Både for oss selv, og våre kunder. Vi sørger for at både montører og ledelse alltid er oppdatert på det bransjefaglige. Dette gjennom relevante fag- og regelverks-kurs. Kontinuerlig oppfølging hos grossister og leverandører. Regelmessig holder vi interne møter hvor både faglig praksis og elsikkerhet oppdateres. I alle pågående prosjekt har vi på dagsorden en tett oppfølging av våre montører. 

Vi hilser morgendagen velkommen!